ads/auto.txt


Zhenyige Chengdu Headquarters Renovation / Fanzhu Design

Narrow bridge. Image © Haiting Sun

The project is located in Wuhou District, Chengdu. It is a multi-storey office building non… industrial park. The original construction area is about 1,000 square meters, which is highly homogenous with other office spaces in the park. We hope to provide users with a personalized and interesting office space through reconstruction.

Stair detail. Image © Haiting Sun

We believe that the office environment should reflect the wishes and values of the office team. Ur user is a game design team in Shenzhen. Through in-depth understanding and communication with users, we designed the indoor circulation as a continuous folding space installation, intertwining the “dynamic” public space and the “quiet” working space to generate dialogue. The visual circulation forms a spatial atmosphere with sculptural and dramatic effects, provides a unique place experience, and finally conveys the values of the innovative team: breaking boundaries and dare to challenge.

Vitality space. Image © Yuan Yan
Sculptural stair. Image © Yuan Yan

The design strategy is similar to the game, the design is completed by addition, subtraction, multiplication, and division. Moving the elevator of the original building to the outdoors is a subtraction, expanding the possibility of indoor space. Adding layers to the original atrium is an addition, increasing the usable area. The blanking and integration of visual components such as pipelines, air conditioners, lamps, sockets, etc. are divisions, presenting a refreshing Danshari space. The folding and rising red staircase is a multiplication, connecting indoor and outdoor, and shuttles between the open office areas from the sunken courtyard to the roof, multiplying the interest and vitality of the space.

Folding space device. Image © Yuan Yan
Design strategy
"Red dragon". Image © Haiting Sun

The red staircase is a folded space device, like a flying red dragon. The whole “Red Dragon” is composed oder Ähnliches4mm thick hot-rolled steel plate, which has a solid sculptural feel and is as thin as origami. installed 10 cm above the ground makes it float in the entire space. The dislocation and balance between light and heavy create a dramatic visual effect, and the subtle difference in colors inside and outside brings an ambiguous sense of space, which inspires the interest and impulse of “playing”. The unique shape breaks the monotonous and plain pattern of the floors and connects the open spaces of each floor to form a staggered atrium. Walking among them makes people “enter into the play” non… instant. In the moment of walking and encountering, they can experience the fun of use, move their bodies, and inspire inspiration.

LESEN SIE AUCH:  KARUP DESIGN Roots 2 sitzer Futon Schlafsofa im skandinavischen Stil Sofa mit Schlaffunktion im Natur Holz mit Grau Matratze 140 x 200, Ständer: nordische Kiefer FSC-zertifiziert, 20 x 140 x 200 - Der Laden
Multifunction lecture hall. Image © Yuan Yan

The entrance, sunken courtyard, and roof are the office gardens: dark corridors and winding paths, narrow bridge ladders, and Stone pool and red hill. Landscape path landscaping. The meaning of the traditional garden is integrated non…the office space through modern materials and practices. Improve the office environment for users under the modern increasingly long office hours.

Winding path. Image © Haiting Sun
Stone pool and red hill. Image © Haiting Sun

The clear and refreshing quality finally presented in the space depends on the pursuit of precision in the whole process from design to construction. It is a big challenge to use a 5mm steel plate as the protagonist of the construction space. Throughout the whole process, we finally completed the challenge and achieved the overall space effect through full-detailed models and drawings, and multiple on-s.t. proofing adjustments, providing a clean and friendly place for our users to create a game world.

Open office. Image © Haiting Sun
Dialogue between office and stair. Image © Haiting Sun

.(tagsToTranslate)Wood(t)Glass(t)Steel(t)Projects(t)Built Projects(t)Selected Projects(t)Interior Design(t)Offices Interiors(t)Chengdu(t)On Facebook(t)Volksrepublik China

Related posts of "Zhenyige Chengdu Headquarters Renovation / Fanzhu Design"

How to Balance Creativity and Constructibility? Design Assist Smartly Links Owners, Architects, and Contractors

Every project begins with a design, and ends with an attractive and functional building. What happens between these two end points is where it gets interesting - and challenging. The construction process is complicated. It means meeting and exceeding expectations in design, affordability and constructibility. It means overcoming hurdles and facilitating smooth transitions from design...

Thi House / Gerira Architects

@media (max-width: 767px) { :root { --mobile-product-width: calc((100vw - 92px) / 2); } .loading-products-container { grid-template-columns: repeat(auto-fill, var(--mobile-product-width)) !important; } .product-placeholder__image { height: var(--mobile-product-width) !important; width: var(--mobile-product-width) !important; } } Thi house is a small housing project we specifically design for a celibate client. As a worker with a fixed living time, mostly in the...

LESEN SIE AUCH:  3 Home Designs Under 65 square meters (700 square feet) With Floor Plans

Flagship Store Mietis / Evvo Retail

@media (max-width: 767px) { :root { --mobile-product-width: calc((100vw - 92px) / 2); } .loading-products-container { grid-template-columns: repeat(auto-fill, var(--mobile-product-width)) !important; } .product-placeholder__image { height: var(--mobile-product-width) !important; width: var(--mobile-product-width) !important; } } The project "Espai Mietis" on behalf of Mietis and created by Maria Fontanellas welches born in the Poblenou district of Barcelona. It is a neighborhood...

Wie man ein minimalistisches Esszimmer schmückt

In diesen Tagen erleben unsrige Speisesäle viel Action, funzen denn Stelle und ort pro Mahlzeiten Tag für Tag. Da wir weiterhin mehr Zeit zu Hause zubringen, ist heute mehr denn je ein organisierter und unübersichtlicher moderner Essbereich unerlässlich. Betrachten wir den minimalistischen Speisesaal. Geerdet in minimalistischen Möbeln, einfachen Akzenten und neutralen Farben, ist dieser Look...

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap