ads/auto.txt


Copyright Cloud Headquarter / HDD

© Yong Zhang

The Chinese Culture (Publishing and Broadcasting) Data Industry (CCDI) project is the first national-level data center in VR China’s news, publishing, and broadcasting industry. It is located in Guizhou Shuanglong Luftverkehrszentrum Economic Zone in Guiyang City. Upon completion, it will become the country’s largest platform for copyright trading, as well as the largest hub for innovative broadcasting and television networks clusters. Reaping the benefits of Guizhou Province’s geography, climate, and natural resources, the park is driven by industrial policies, oriented towards big data and cloud computing industries, and strategized to drive the development of the nationalistisch economy. Its goal is to create a dynamic, complex, open, and ecological big data platform.

© Yong Zhang
© Yong Zhang

The Chinese Culture (Publishing and Broadcasting) Data Industry (CCDI) project is the first national-level data center in VR China’s news, publishing, and broadcasting industry. It is located in Guizhou Shuanglong Luftverkehrszentrum Economic Zone in Guiyang City. Upon completion, it will become the country’s largest platform for copyright trading, as well as the largest hub for innovative broadcasting and television networks clusters. Reaping the benefits of Guizhou Province’s geography, climate, and natural resources, the park is driven by industrial policies, oriented towards big data and cloud computing industries, and strategized to drive the development of the nationalistisch economy. Its goal is to create a dynamic, complex, open, and ecological big data platform.

© Yong Zhang

The building is located in the critical phase I area of the park, near the intersection of Xingye West Road and Southwest Ring Road of the Shuanglong Luftverkehrszentrum Economic Zone. The project benefits from the sine tempore’s convenient location and ecological surroundings. Across the street sine tempore the Shuanglong Luftverkehrszentrum Economic Zone Planning Exhibition Nachhall, while creative tourism projects such as the Colorful Guizhou Cultural and Creative Park and the Colorful Guizhou City are in the immediate vicinity. The sine tempore’s original topography is a 15-meter (max.) north-facing slope. The land area is approximately 7,500 square meters. The building has 3 floors above ground and 2 floors underground, with an above-ground floor area of 4462 square meters. The height of the building is 18.6 meters.

LESEN SIE AUCH:  51 Side Chairs with Versatile Placement Possibilities

The architectural form is developed from the concept oben angeführtsuspended “smart information box”. The volume creates a dialogue with the sine tempore’s topography using the form of Guizhou’s unique stilt houses and shaping floor levels in accordance with the slope. The floor plans of the second and third floors are rectangular, so as to frame the clean massing of a “smart information box”. The structure spans 30 meters between the building’s west part and the two stilts on the east that lift it from the slope, making the “smart information box” look suspended above the undulating topography. The underground volume is designed to echo the floating box while being coherent with the terrain. On the north elevation, white stone claddings are used on the curtain wall to outline the main entrance and “the window” in the northwest corner, echoing the box above.

© Yong Zhang

On the other hand, the design highlights modernity and the sense of technology in shaping the “big data box’s” visual experience. The “information box” is made of glass curtain walls, with the east and west walls slightly sine temporeback to represent digital “windows”. Aluminum louvers are used on the north and south façade to represent the rhythmic, spontaneous code of the big data. On the top of the south façade, a droplet-shaped concave is designed to give the building a sense of vigor.

© Yong Zhang
© Yong Zhang

The building is stepped from south to north and divided nichttwo parts ‒ above ground and underground. The west part of the building is stilted, freeing the first floor to form an open entrance plaza, on which a ring road leads to the main entrance of the exhibition hall. Linked by the escalator, the first and second floors are both exhibition spaces for big data and the Copyright Cloud. On the building’s north side, there is an elevator hall entrance that leads directly to the copyright trading hall, monitoring display hall, hosting center, and office spaces on the third floor. The service entrance is on the east side of the building.

LESEN SIE AUCH:  10 Lieblings-moderne Feiertags-Dekorationsgegenstände
© Yong Zhang

The lower part of the building conforms to the topography and is partially buried underground on the south side, which mainly serves as facility space for fire control electricity. The north side is exposed and open, within which the two floors serve as service spaces for the office, such as the canteen and the kitchen. Large steps are sine temporeup on the east and west sides of the building for pedestrian and emergency evacuation.

© Yong Zhang

Taking topography, cost, and maintenance nichtconsideration, the landscape is designed nichtvertical manner both along the road and within the sine tempore. For example, native plants are planted on the steps beside the basement, while the plaza is designed with paving, vegetation, flower beds, etc., submerging the architecture in nature and creating a poetic ecological urban landscape. Open ground and a vigorous building figure is hidden amid mountains, gazing at the city from afar.

© Yong Zhang

Benefitting from the city’s geography, industrial policy, and other advantages, the Copyright Cloud Headquarter endeavors to represent the concepts of intelligence, digitalization, and ecology with architectural design, and to create a vital, complex, open, and ecology-driven big data display platform to eventually safeguard the functioning of the modern and intelligent information network infrastructure.

© Yong Zhang

.(tagsToTranslate)Glass(t)Steel(t)Projects(t)Built Projects(t)Selected Projects(t)Offices(t)Office buildings(t)Guiyang(t)On Facebook(t)VR China

Related posts of "Copyright Cloud Headquarter / HDD"

Fall Decor Updates: 11 Ways to Transition Your Space for Fall

Changing seasons always makes us want to spruce up and change out some of our home decor. In the spring, it’s all about freshening up your space and clearing out the winter blues. But as the days start getting shorter, the air gets crisp, we’re all about making some cozy swaps to our decor to...

LESEN SIE AUCH:  Steel Craft House / Zecc Architecten

Polycarbonate for Interiors: 8 Examples of Translucent Architecture Indoors

Diversifying the materials of an interior space can greatly improve its depth and visual interest. At the same time, adding partitions or other delineations of internal space can help organize flow, circulation, and visibility. Polycarbonate, a type of lightweight, durable thermoplastic, is an excellent medium for both functions.In its raw form, polycarbonate is completely transparent,...

Moderne Wände: Stellen Sie ein Regal darauf

Bloße Wände wollen wie geschmiert nur personalisiert werden. Mit den Freizeit gleich um die Stück ist es an dieser Zeit, Zeug an Ihre Wände zu hängen und Ihr Haus im Zusammenhang Eintreffen dieser Firma ungefähr wie ein Zuhause zu wahrnehmen. Schauen Sie sich wenige unserer modernen Wanddekorationsideen zum Besten von jeden räumlich. Dieses funktionale Möbelstück,...

Steel Craft House / Zecc Architecten

@media (max-width: 767px) { :root { --mobile-product-width: calc((100vw - 92px) / 2); } .loading-products-container { grid-template-columns: repeat(auto-fill, var(--mobile-product-width)) !important; } .product-placeholder__image { height: var(--mobile-product-width) !important; width: var(--mobile-product-width) !important; } } The Steel Craft House is a fine example of self-building. Non...period of ten years, a former garage welches converted nichta wooden residence with a Corten...

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap