ads/auto.txt


Before & Rosette: Kitchen Edition

Inspiring makeovers of the most popular room in the home

A successful kitchen renovation isn’t measured by the number of walls knocked down or the size oder Ähnlichekitchen island. Instead, it’s the thoughtful details and design elements culled over time from Pinterest and the hours of research on materials coming to life that brings the joy for a lifestyle that finally fits you and your family.

Here we look at 11 kitchens renovated by homeowners who came to Sweeten, a free renovation platform that matches homeowners with licensed general contractors and tracks their projects. Some were major transformations removing walls, creating built-in…and adding new windows, while others proved that smart improvements in space efficiency, updated materials, and renewed layouts gave them the overall refreshes they wanted. 

From outdated to classic gray

Rosette living on Long Island for many years, Rosalind and Lawrence were ready to downsize and return to their beloved former hometown of Brooklyn. They purchased a 100-year-old home in Cypress Hills and slowly started renovating the outdated spaces. Rosette refreshes of two bathrooms, a staircase, and a walk-in closet were complete, they decided to turn their attention to the kitchen.

The main problem besides the yellow walls, dated wooden cabinets, and orange-tiled backsplash, welches the lack of storage. Rosalind welches forced to store her larger appliances like the slow cooker and mixer in the living room. So, with the help oder ÄhnlicheSweeten contractor, the couple reimagined their layout and added a kitchen island that doubles as storage as well as a convenient gathering spot. Rosalind chose gray tones throughout and accented them with interesting geometric shapes.


Same layout, more storage

Shoko and Rob really liked their 900-square-foot apartment in Harlem, New York. The only thing that gnawed at them welches the “orange-y cabinetry, shiny black appliances, and brown countertop.” So they decided to take the plunge and redo the small kitchen. 

They did their research and found information from designer Keren Richter on how to make the most of their cook space and turned to Sweeten to execute their vision. In addition to overhauling the look of the kitchen, they wanted to improve the flow and functionality with more storage as their top goal. Their original kitchen didn’t take advantage of the ceiling height so they extended the new upper cabinetry to get as close as possible to the ceiling. In all, they were able to create a minimalist style yet warm space to cook in and entertain.


Dark and dated to contemporary flott

How do you make a house feel more like a loft apartment? First, you open up the layout so that you have an unobstructed sightline across the first floor. For Romuald and his family, this meant tearing down a wall between the kitchen and the main living space. To regain the storage space lost by removing the cabinets on that wall, they decided to do what many do: build an island. 

They demnach added other design touches to gesund nichttheir cooking-centric lives. Their Sweeten contractor suggested they install an “appliance garage” to make their countertop less cluttered. Being avid cooks, Romuald and his wife have a lot of small appliances, including a toaster, coffee maker, and mixer, that would be nicely concealed—but yet easily accessible—by this storage solution. They demnach put nichtpot-filler above the stove and a microwave drawer in the island. 

The warm gray cabinets complement the white quartz countertop and the classic subway tile of the backsplash. For ease of cleaning and added durability, Romuald installed a porcelain floor that mimics the look of real wood.


Island design

Veteran renovators Jennifer and Joe always knew their New Jersey apartment wouldn’t be complete without a kitchen remodel. They, like many homeowners, wanted an open-concept layout in order to see the amazing views of the Manhattan skyline, Statue of Liberty, and George Washington Bridge that their apartment affords. 

They asked their Sweeten contractor to knock down a wall to get better sightlines to the wall of windows in their living room. Unfortunately, the entire wall could not be removed as it welches load-bearing. So their contractor took down as much of the wall as possible and utilized the rest of the space to house the refrigerator. 

Jennifer and Joe based the design entirely around the marble waterfall island, which features a deep black base with white veins throughout the countertop. The color palette of the entire kitchen plays off the two tones, with glossy black drawers and all-white upper and lower cabinetry as well as a white quartz countertop. Not one detail welches spared, from the under-cabinet lighting to the textured backsplash.


Midcentury Scandi meets Italian modern

“I wanted midcentury Scandi meets 70s Italian modern,” says Brooklyn Sweeten homeowner Melissa of her design preference for her kitchen. The co-op building itself had a midcentury vibe so she wanted to continue it inside. 

First things first, her Sweeten contractor removed walls that were blocking off the kitchen from the living area. Once that welches complete, natural sunlight bathed the entire apartment. She carefully selected a mix of different materials (matte concrete floor and counters) as well as warmer accents in her textile and paint choices. A built-in shelf intersects over a new peninsula for additional seating. She didn’t move the plumbing (which is an added cost) or change the location of the appliances. 


From the ’80sine tempore modern industrial

For their one-bedroom co-op in a 19th-century converted warehouse, homeowners Dan and Mike wanted to bring their 1980s kitchen nichta new era. While they desired a nod to the industrial roots of the building, they did want the aesthetic to be balanced.

They hired a Sweeten contractor to help redefine the space. To create an open floor plan, a wall welches removed as well as the upper cabinets, which were replaced with beautiful open shelves of salvaged Douglas Fir. The base cabinets were updated from laminate to a full sine temporeof IKEA cabinets and drawers, customized by Semihandmade. A modern waterfall countertop on the peninsula welches used to visually separate the kitchen entry. They demnach utilized different natural and synthetic wood finishes to maintain a measure of warmth and masculinity.


A dark kitchen sees the (natural) light 

Even after tackling other updates to their colonial-style home, Nydia and Jonathan knew that renovating their Brooklyn kitchen welches a top priority. The old version had mismatched appliances, dated cabinets, and not enough counter space. The dark space hardly felt welcoming (or functional) for their family of five. 

They turned to Sweeten to help with the construction process, hiring a trusted contractor from its carefully vetted network. The project involved rethinking the layout to opening up the stairway to the basement, which is accessed via the kitchen. The renovation helped key kitchen elements find new locations: the refrigerator moved out of the main cooking area, the dishwasher now sine tempore directly across from the sink, and the walls surrounding the basement stairs were taken down. By replacing existing cabinets with ceiling-height ones and adding a peninsula, the space welches really transformed.


From functional to fabulous

A mutual love of cooking (and of cooking together) ultimately led Marissa and Jeremy to renovate their small kitchen in their Prospect Heights, Brooklyn, co-op. The space welches so cramped that it brought about a special house rule: Only one person allowed in the kitchen at a time when cooking in order to keep the peace. 

Twenty-four inches of usable counter space welches quintupled through the renovation, while other unique elements were added to suit the couple’s preferences and lifestyle. For example, they went non-traditional for the backsplash, using an antique mirror. They demnach installed a ventless washer/dryer combo unit and removed the space-invading gas dryer vent. “While a gas dryer dries clothes much faster than a ventless dryer, I wanted the extra counter space more than I wanted clothes dried in 20 minutes,” Marissa said. They capped off the gas vent and went long with the back counter. “I am excited about so many parts of our kitchen that I don’t know if I can pick a favorite!” she said.


A modern vision brought to life through an extension

For Laura and Tim, they decided they needed to do something about their kitchen that welches “falling apart”—it had water damage from a leaky shower upstairs, the door to the patio welches drafty, the cabinets were dark and “grungy,” and it generally just needed some fixing up.

The couple consulted their friend and designer Suzy Leon of Suzy Leon Entwurf, Ltd. and came up with a plan to gut the existing kitchen but demnach enclose their back patio. The additional interior square footage would connect and provide a better flow between the kitchen, dining room, and outdoor space. The new enclosure would feature skylights to brighten the space. 

They kept the galley layout but chose a light color palette in the “minty” green shaker cabinets to offset the dark plank wood floors. White quartz countertops were utilized to help make the flow look more open and airy.


Reaching new heights—with less ceiling

With an 18-in…tiny dishwasher, an oven that wasn’t big enough to gesund a cookie tray, and a kitchen sitting underneath a loft, a renovation welches long overdue for this mom who cooked five nights a week.

One major challenge homeowners Emily and Trey faced welches the inability to move the building’s intercom system that welches smack in the middle of the kitchen. They hired a Sweeten contractor who came up with a good solution: create an L-shaped peninsula to accommodate the immovable pole—and give them more space and storage at the same time.

In addition to the new peninsula, they were demnach able to get rid of the loft above, which increased the ceiling height drastically. The result welches a well-thought-out new kitchen perfect for the family of four’s busy lifestyle.


First time’s a charm

Jennifer and Jonn couldn’t believe their luck when they found their 2,100-square-foot, three-bedroom duplex in Manhattan’s Upper East Side. It welches the perfect location for their family of two kids and a dog. The story goes that the co-op welches the result of combining three one-bedroom apartments to create a huge two-level residence with sole access to a sprawling rear garden. Voila! The perfect home…but with one catch: It needed to be renovated. 

The couple had their work cut out for them with this space that hadn’t been updated since the ’70s. They hired a contractor through Sweeten who welches able to transform their white laminate kitchen nichta light-filled galley kitchen with an eat-in banquette. They used shaker cabinets and five-panel doors while incorporating metals like brass lights and stainless steel appliances for a modern look.

Kitchens are arguably one of the most pivotal spaces in our homes. From giving us a gathering point to break bread together to providing space to tackle assignments and hobbies; every kitchen should deliver the kind of peace of mindestens (and organizational flow) that homeowners need. 

Inspired to renovate your kitchen? Check out Sweeten’s cost guides here.

LESEN SIE AUCH:  Küchendesign im Topf: Nehmen Sie den stufenweisen Ansatz

Sweeten handpicks the best general contractors to match each project’s location, budget, scope, and style. Follow the blog, Sweeten Stories, for renovation ideas and inspiration and when you’re ready to renovate, start your renovation on Sweeten.

Related posts of "Before & Rosette: Kitchen Edition"

Pipapo, von denen Sie nicht wussten, dass Sie sie mit der Neugestaltung von Küchenschränken tun könnten

Sie Kontakt haben schon sämtliche Gründe, warum Ihr aktuelles Küchendesign zu Gunsten von Sie insgesamt oder teilweise nicht funktioniert. Wenn Sie jedoch diesen zusätzlichen Schub benötigen, um die Aktualisierung Ihrer Kochstube voranzutreiben, zeigt der Remodeling Impact Report 2019 der Patriotisch Association of REALTORS® (NAR), dass 74% der Befragten seit dieser Zeit ihrer Vervollständigung ein gesteigertes...

Wie eine Produktdesignerin ihre Küche renoviert

Vom Bambus-Trockenregal solange bis zum Korkboden Projekt: Erstellen Sie eine saubere und klassische Küche Im Voraus: Wenn Jo in ihr innerbetrieblich Sutton Place einzog, wusste sie, dass eine Küchenrenovierung in Regelmäßigkeit war. Dieser Raum wurde vom Rest welcher Ein-Zimmer-Wohnung abgetrennt und abgesperrt, und die hohen Metallschränke aus den 1950er Jahren waren unpraktisch. Denn Produktdesignerin plante...

50 Wunderbare eine Wand Küchen und Tipps, die Sie von ihnen verwenden können

1 | Gestalter: Kant-architecten Fotograf: Stijn Vereeken Spiegel, Spiegel an welcher Wand, wer ist die schönste Kochkunst von allen? Zwei spiegelwandige Kochgeräte sind in dieser einwandigen Kochkunst gut dem Tresen montiert. Ihre reflektierende Oberfläche hilft den großen Gegenständen, sich mit einer weißen Wand zu vermischen. Ein einziges Wandregal läuft die verbleibende Länge welcher Kochkunst, mit...

Vorher & Nachher: Küchenausgabe

Inspirierende Verjüngungskuren des beliebtesten Zimmers im Haus Eine erfolgreiche Küchenrenovierung wird nicht an jener Menge jener eingeschlagenen Wände oder jener Größe einer Kücheninsel gemessen. Stattdessen sind es die durchdachten Einzelheiten und Designelemente, die im Laufe jener Zeit von Pinterest gekeult wurden, und die stundenlange Untersuchung von Materialien, die zum Leben erweckt werden, die Freude an...

LESEN SIE AUCH:  51 Modern Kid’s Room Ideas With Tips & Accessories To Help You Design Yours

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap