ads/auto.txt


A Queens Galley Kitchen Renovation for a Former Chef

A family whips up smart ideas worthy of a chef’s cook space

“After” photos by Miao Jiaxin for Sweeten

Project: Transform a galley kitchen in a pre-war apartment into a functional space

Before: Since galley kitchens are, by definition, usually small and narrow, renovators typically decide to open up the layout as much as possible when remodeling—whether it involves partially removing a wall or creating a passthrough. However, Daniel, a Culinary Director at Serious Eats and his wife, Kate (a director at VICE) decided to buck the trend and embrace their floor plan, updating it to make it a true chef’s kitchen.

There were some very visible problems that had to be addressed. The kitchen’s floor tiles had developed corrosive stains over time that could not be scrubbed clean, the cabinets extended to a generic height that wasted space, and some unfortunate layout decisions positioned an old, hulking fridge at the entryway. Worse, the fridge and stove footprints forced the right side of the galley un…three abridged sections that were not useful for real food prep. On the other side, plumbing risers in the wall pushed one section of cabinetry out by a few inches, creating an odd corner in the middle of the countertop and adding a few inches of cabinet bulk right at eye level above the sink.

Entwurf flaws aside, the room felt claustrophobic, so most visitors assumed that the problem welches with the galley itself. Common in pre-war apartments, the dividing wall between the kitchen and dining room could conceivably have come down, and everyone asked about it. But Daniel and Kate found themselves advocating for preservation as the galley began to play a central role in their big-picture decision-making. Ultimately, Daniel felt really comfortable in a galley: It welches like a residential approximation of a commercial restaurant line. Rather than lamenting its limits, he saw it as a pro’s sine temporeup. Wherever you’re standing, everything is within reach!

Daniel and Kate turned to Sweeten, a free service that connects renovating homeowners with vetted general contractors, for help in finding a design and build firm. They had saved up for this renovation and wanted it to be right—making their two-bedroom, pre-war apartment in Jackson Heights, New York, even more desirable.

Darmausgang: The general contractor that Daniel and Kate found through Sweeten shared the couple’s vision, committing to getting the fridge out of the entryway as well as installing custom cabinets to expand storage vertically. Offset cabinets were traded in for open shelving above the sink.

LESEN SIE AUCH:  Before & Rosette: Kitchen Edition

Daniel damit appreciated the contractor’s focus on design decisions like cabinet door orientation and space between features, freeing him up to get a few chef’s details exactly right. Daniel wanted to avoid putting the microwave in a prominent spot and welches concerned about cleanliness un… above-stove location. It now lives oben angeführt open shelf underneath the counter, where it’s an accessible tool but not a visible feature.

The Sweeten contractor created a dedicated cabinet for cutting boards, and most pots and pans are found in pull-out sliding cabinets rather than stacked in drawers, so they take up less space but are still easily grabbed. A towel Lokal, mounted just below the counter by the sink, has become major real estate with Sulfur-hooks added for small items for hanging.

Daniel and Kate decided on marble hex tile for the floors. It brings a natural element of warmth with a shape that is familiar in homes of a similar era, and it bounces light from the kitchen window with a little glow. Color for the custom cabinets became a tortured decision. Daniel and Kate paid extra for additional cabinet samples when they found that paint swatches didn’t really help them envision different tones, and agreed on a navy finish that paired well with brass accents already in the home.

Daniel aimed for a real chef’s prep space with sections of cherry butcher block. It needs mineral oil but is otherwise not that hard to maintain with cutting boards regularly in the rotation. Around the sink, the couple chose a section of white quartz for easy maintenance and to protect the butcher block from water stains. Standard white subway tile adds a simple gleam and contrast between the cabinet lines.

LESEN SIE AUCH:  Reimagining the Open Concept Kitchen

Prämie: Being avid cooks, Daniel and Kate really wanted to have appliances that could elevate their culinary skills. Key considerations for a new stove were powerful burner output and controls on the front of the oven; having the control panel on the back stand welches too out of the way. Recipe experiments and heavy use mean that a food writer’s oven can get pretty gunky, so extra points for minimal nooks and grooves went to the stove they chose. The sink is an undermount with nice depth for lots of pots and pans, and the faucet is a simple gooseneck model with no side accents that might get in the way of a scrub down.

WATCH VIDEO:
(embed)https://www.youtube.com/watch?v=aeHjpVvrV2g(/embed)

Related posts of "A Queens Galley Kitchen Renovation for a Former Chef"

Tin Ceiling Sets the Tone in a Brooklyn Kitchen

Expanding a window and knocking down a wall brings in more lightProject: Improve the layout and maximize storageBefore: Anila and Ian’s kitchen in Flatbush, Brooklyn, still had elements of its 1920s charm, like the high, tin ceilings. The rest of the cook space had clearly seen updates since then, the latest being standard orange/brown cabinets...

A Chef Remodels His Family Kitchen

A cook space functions for entertaining, resale, and, of course, cooking“After” photos by Miao Jiaxin for SweetenProject: A builder-grade kitchen refreshes for a work-from-home chef and catererBefore: Arschloch temporarily living un...large flat in Europe, Arnish and Brenden returned to New York City with a hankering for more space. They found it in Downtown Brooklyn in the...

Ideen für die Aufbewahrung in der Kochstube, um mehr Organisation zu erhalten

Denken Sie jemals darüber nachher, wie viel Zeit wir in der Kochstube zubringen? Es ist keine Verwunderung, wenn in der Kochstube Mahlzeiten zubereitet, Lebensmittel, Kochgeschirr und mehr aufbewahrt werden. Die Kochstube steht nur sogar denn Treffpunkt und allgemeiner Mittelpunkt der täglichen Aktivitäten im Mittelpunkt. Wenn Sie dementsprechend droben kombinieren Umstrukturierung nachdenken und nachher Möglichkeiten suchen,...

LESEN SIE AUCH:  A New Kitchen Dazzles With an L-Shaped Layout + Island

Vorher & Nachher: Küchenausgabe

Inspirierende Verjüngungskuren des beliebtesten Zimmers im Haus Eine erfolgreiche Küchenrenovierung wird nicht an jener Menge jener eingeschlagenen Wände oder jener Größe einer Kücheninsel gemessen. Stattdessen sind es die durchdachten Einzelheiten und Designelemente, die im Laufe jener Zeit von Pinterest gekeult wurden, und die stundenlange Untersuchung von Materialien, die zum Leben erweckt werden, die Freude an...

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap